Multi clienti ne recomanda ca fiind cel mai bun service Samsung Cluj-Napoca. Si acest fapt nu se datoreaza doar serviciului nostru de Reparatii Display, ci are in mare parte legatura si cu serviciul nostru de reparatii software.

Reparatii Software prin cablu

Dispunem de cele mai noi si mai sofisticate solutii de service software pentru telefoane mobile si tablete. Solutiile noastre sunt sub forma unor programe de service create special pentru interventii asupra software-ului si a diferitelor zone de siguranta din software -ul unui dispozitiv electronic. Sunt solutii avansate, profesionale, mult superioare programelor puse la dispozitia utilizatorilor de catre producatorii de telefoane mobile. Astfel noi putem remedia peste 95% din defectele care au la origini o cauza software. Putem repara dispozitive care raman blocate la logo-ul de pornire, care se misca greoi, care nu mai au semnal (din motive legate de software), care nu mai au IMEI , etc..

Reparatii Software prin JTAG

Pentru toate celelalte dispozitive, care nu mai pornesc , si care nu au intrat in contact cu lichide si nici nu au suferit socuri mecanice de vreun fel, avem disponibil si un serviciu premium de reparatii software prin JTAG . Acesta este un procedeu foarte complex, prin care (in linii mari) reusim, cu multa indemanare si ajutor din partea unui microscop, sa ne conectam fizic direct la procesorul unui dispozitiv electronic si sa ii rescriem informatiile necesare pentru ca acesta sa porneasca. Avem solutii pentru orice marca/model/procesor existent pe piata la ora actuala, insa majoritatea telefoanelor care necesita interventie prin JTAG sunt produse Samsung, iar rata noastra de reusita in cazul acestor interventii este de aproape 100%. Probabil de aici ni se trage si renumele de cel mai bun service Samsung Cluj-Napoca.