Status Reparatie

In aceasta pagina poti afla statusul reparatiei dispozitivului tau. Avem pus la punct un sistem automat prin care tu, clientul nostru, ai posibilitatea sa ramai in  permanenta conectat cu procesul reparatiei dispozitivului tau.

Si daca esti din oras, si ne-ai adus personal un telefon sau o tableta in service, si daca esti din afara Clujului si ne-ai trimis un dispozitiv pentru a-l repara folosind sistemul nostru automat de preluare in service reparatii telefoane prin curier, in momentul in care un coleg de-al nostru l-a preluat, tu ai primit prin sms un cod unic asociat fisei de service aferenta dispozitivului tau.

Oricand pe durata reparatiei, daca vrei sa vezi statusul in timp real al dispozitivului tau, poti introduce acel cod unic in campul de mai jos. De asemenea, chiar si dupa finalizarea reparatiei, poti oricand sa introduci codul unic pentru a vedea detalii despre interventia pe care am efectuat-o asupra dispozitivului tau (data, costul, defectul reclamat, componentele inlocuite, etc. ).

Scrie codul unic aici: