Cine suntem

MOBILE SPOT SRL-SOLUTII COMPLETE GSM opereaza pe piata GSM din Cluj-Napoca inca de la finele anului 2004. In acest rastimp am reusit sa ajutam peste 45000 de clienti in diverse probleme legate de telefonia mobila. Ne ocupam cu reparatii telefoane. In fiecare zi, de 15 ani incoace. Suntem buni la asta. Clientii nostri o confirma.

Ce oferim

De la reinstalari software, depersonalizari, decodari retea sau cod de acces in telefon pana la inlocuiri de ecrane, touchscreenuri, componente de carcasa sau interventii complexe pe placa de baza, tehnicienii nostri au venit mereu in intampinarea nevoilor clientilor. Ne mandrim totodata cu o rata de reusita a interventiilor de 95%.

Reparatii telefoane prin curier

Dupa mai bine de 15 ani de experienta, ani in care am crescut alaturi si cu ajutorul clientilor nostri, am decis, prin intermediul acestui site , sa punem la dispozitie experienta si profesionalismul nostru intregii tari. Astfel am pus bazele unui sistem elaborat de lucru cu dumneavostra, clientii nostri, prin care veti putea beneficia de reparatii telefoane si tablete, rapide si de calitate, indiferent unde v-ati afla pe teritoriul tarii, si cu un efort minim din partea dvs.

In continuare ne dorim sa evoluam , si de aceea, va rugam, daca aveti orice sugestie prin care relationarea cu noi sa devina si mai simpla si mai eficienta, nu ezitati sa folositi formularul de contact.

De ce sa ne alegeti pe noi?

•Pentru ca la noi constatarea defectiunii se face intotdeauna GRATUIT.

•Pentru ca tehnicienii nostri au o vasta experienta in domeniul GSM, atat in ceea ce priveste reparatiile hardware ( inlocuire componente fizice defecte) cat si in ceea ce
priveste reparatiile software( decodari, depersonalizari, reinstalari software, recalculari zone de siguranta, imei-uri, etc.).

•Pentru ca noi folosim componente originale in proportie de 95%, si ne straduim sa crestem acest procent.

•Pentru ca la noi remedierea defectiunilor se face in general in aceeasi zi, uneori in mai putin de o ora.

•Pentru ca noi oferim un an de zile garantie pentru orice reparatie.