service gsm clujPrin intermediul acestui serviciu de reparatii telefoane prin curier, dorim sa venim in intampinarea  clientilor din intreaga tara. Astfel ca oricine are o problema cu un dispozitiv electronic sa poata beneficia de solutiile noastre inovatoare, de profesionalismul nostru, de simtul raspunderii de care dam dovada, de garantia reala de un an pe care o oferim,  precum si de cei 15 ani de experienta in domeniul service GSM , cu care ne mandrim.

Astfel, am pus la punct un serviciu bine gandit de preluare in service a telefoanelor mobile (si a tabletelor) defecte, pentru toti clientii, indiferent orasul in care se afla. Pe cat e de complex in culise, pe atat e de intuitiv si de simplu de utilizat pentru client. Tot ce ai de facut, daca ai un dispozitiv pe care doresti sa il reparam, este sa completezi formularul de mai jos, si sa ambalezi corespunzator produsul pentru transport. In momentul in care apesi butonul TRIMITE, toate datele completate de tine vor fi adaugate in baza noastra de date, iar o comanda pentru ridicare colet va fi transmisa automat curierului Urgent Cargus din orasul tau de catre platforma noastra. Cand vom receptiona dispozitivul tau, vei primi un cod unic prin sms cu care vei putea oricand sa verifici statusul reparatiei folosind sistemul nostru automat.  In momentul in care dispozitivul a fost reparat, unul dintre tehnicienii nostri va informa sistemul despre acest lucru. Tu vei primi un sms care te va anunta ca reparatia a fost efectuata cu succes, precum si AWB-ul Urgent Cargus cu care iti va fi livrat dispozitivul. Tot ce va ramane de facut va fi sa astepti curierul si sa platesti ramburs contravaloarea reparatiei. Este atat de simplu! Fara sa te deplasezi, fara sa irosesti timp pretios. Trebuie doar sa completezi formularul si de restul ne vom ocupa noi.

In eventualitatea (putin probabila) in care dipozitivul tau nu poate fi reparat, nu vei avea nimic de plata catre noi. La noi constatarea a fost si va fi mereu gratuita, si mai mult decat atat, nu vom incasa niciodata bani pentru interventii care nu se finalizeaza cu succes.  Vei suporta doar taxele de curierat, in valoare de aproximativ 40 lei.

Pentru orice alte intrebari, fie inainte, fie dupa ce trimiti dispozitivul in service, iti stam la dispozitie telefonic, prin e-mail, prin intermediul formularului nostru de contact, sau prin intermediul pluginului de chat Facebook din coltul paginii. Nu ezita sa ne contactezi!

 

Serviciu momentan indisponibil!