Unul dintre motivele pentru care am ajuns sa fim cel mai bine echipat service iPhone Cluj-Napoca este serviciul nostru de reconditionare display. Uneori, chiar daca se fisureaza/sparge ecranul, acesta isi pastreaza complet functionalitatea. Imaginile sunt afisate corect, touchscreenul raspunde la fiecare comanda. Aceasta inseamna ca doar stratul de sticla de protectie al ansamblului lcd este deteriorat. In aceste situatii, noi iti punem la dispozitie servicii de inlocuire a sticlei de protectie a ecranului telefonului tau. Inlocuirea se face prin laminare, cu cele mai performante unelte, si intr-un mediu controlat. Astfel, telefonul tau va arata si va functiona perfect,insa cu un cost al reparatiei cu pana la 50% mai mic decat in cazul inlocuirii ansamblului LCD complet.

Reconditionare Display iPhone

Inlocuim sticla sparta pentru orice model de ecran Iphone. Nu conteaza gradul de deterioarare al ecranului. Singura conditie necesara este ca ecranul sa afiseze imaginile corect, si touchscreenul sa raspunda corect la comenzi. Filtrul polarizator, adezivul optic, sticla de protectie, chiar si rama metalica a ecranului se vor inlocui cu altele noi. Astfel ecranul telefonului tau va arata ca nou, si va fi in continuare cel original, cu aceleasi culorii vii cu care te-ai obisnuit.

Reconditionare Display Samsung

Oferim serviciul de inlocuire sticla display pentru orice model de telefon mobil Samsung. Daca in unele cazuri modulul display complet original are un pret relativ mic, majoritatea ecranelor Samsung sunt destul de scumpe. In aceste cazuri, putem inlocui doar sticla sparta a ecranului teleonului tau, minimizand astfel costurile finale ale reparatiei.

Reconditionare Display alte marci

Suntem mult mai mult decat un service iPhone Cluj-Napoca. Solutia tehnologica de ultima generatie de care dispunem ne permite sa efectuam servicii de reconditionare display pentru aproape orice model de telefon sau tableta de pe piata. In cazul in care printr-o intamplare nefericita ecranul dispozitivului tau s-a spart dar functionalitatea nu i-a fost afectata, nu ezita sa ne contactezi , indiferent de marca telefonului sau a tabletei tale. Cu siguranta vom gasi o solutie!