Fiind de aproape 15 ani pe piata GSM Cluj , am reusit sa ne formam o considerabila retea de furnizori (atat din tara cat si din afara tarii), astfel incat putem oferi o gama variata de componente de schimb pentru telefoane mobile si tablete. Pentru marcile uzuale avem mereu stoc de componente originale. Pentru marcile mai putin populare, aducem la comanda orice componenta necesara in 24-48 ore. O montam si iti oferim garantie un an.

Inlocuire camera foto

“Cel mai bun aparat foto e cel pe care il ai la tine”. Intelegem cat e de important sa iti functioneze camera foto de la telefon. Daca insa aceasta se defecteaza (indiferent de cauza), nu te ingrijora. Unul din tehnicienii nostri o va inlocui(de cele mai multe ori in aceeasi zi), pentru ca tu sa poti imortaliza in continuare acele momente importante pentru tine.

Inlocuire componente audio

Daca nu te mai aude interlocutorul in timpul unei convorbiri, daca nu il mai auzi tu pe el, daca nu iti place cum suna melodia preferata pe youtube ,nu te impacienta. Orice problema de sunet ar avea dispozitivul tau, unitatea noastra de service GSM Cluj-Napoca e pregatita! Inlocuim microfoane, casti, difuzoare, originale, pe loc sau in aceeasi, pentru ca tu sa te poti bucura din plin de toate functiile telefonului sau tabletei tale.

Reparatii incarcare

Daca acumulatorul dispozitivului tau nu mai sta incarcat la fel de mult timp ca si in trecut, sau daca portul de incarcare s-a defectat in urma unui accident sau pur si simplu ca si rezultat al uzurii in timp, te asteptam pe la noi! Avem pe stoc acumulatori, mufe incarcare, flexuri incarcare, etc. pentru aproape orice model de telefon mobil sau tableta de pe piata. Iti remediem defectul in aceeasi zi, si, ca si pentru orice alta reparatie, iti oferim garantie un an!

Reparatii hardware

Acolo unde altii se opresc, noi mergem mai departe! Suntem cel mai dotat service GSM Cluj si cand vine vorba de solutii tehnologice pentru interventii hardware pe placi de baza. Folosim doar unelte de top de la producatori consacrati in domeniu. Aparatele noastre de masura si control sunt si vor fi mereu produse de Fluke, solutiile de lipit sunt mereu Weller.
Recent am achizitionat un microscop ultra-performant, de care suntem mandri, si care face o uriasa diferenta in modul in care putem interveni pe placile de baza ale telefoanelor mobile sau tabletelor.
Astfel, daca dispozitivul tau nu mai porneste, sau nu mai are semnal, sau prezinta orice alt defect, poti apela cu incredere la noi. Cel mai probabil noi te vom putea ajuta!