Reparatii display iPhone
Avem pe stoc intreaga gama de ecrane pentru dispozitivele marca Apple. Indiferent daca ai un telefon putin mai vechi cum ar fi iPhone 4 sau 4s, unul de generatie mai noua (iPhone 6, 6s, iPhone7), sau chiar un telefon Apple de ultima generatie, cum ar fi iPhone 8 sau iPhone X, noi avem ecranul pe stoc. Orice culoare. Asadar, daca printr-o intamplare nefericita ecranul iPhone-ului tau se defecteaza, poti apela cu incredere la noi. Il inlocuim pe loc, cu altul original, si iti oferim garantie un an.
Reparatii display Samsung
Pntru telefoanele Samsung, ecranele noastre sunt in proportie de 100% originale. Ne mandrim cu stocul impresionant de ecrane Samsung. Avem mereu orice ecran pentru orice telefon mobil marca Samsung comercializat in Europa in ultimii 5 ani. Dispunem si de tehnologia necesara reparatiei display-ului la standardele impuse de Samsung . Telefoanele mobile Samsung reparate de noi isi vor pastra atat garantia originala, cat si rezistenta la apa si la praf de care se bucurau inainte sa se sparga. Asadar, daca telefonul tau Samsung a suferit un accident in urma caruia display-ul s-a spart, te asteptam pe la noi. Vei pleca cu el ca nou, in mai putin de doua ore!
Reparatii display Huawei
Majoritatea ecranelor pentru telefoane mobile Huawei cu care lucram sunt originale. Exista o diferenta majora intre asa-zisele ecrane “originale” de pe piata online din Romania si ecranele originale Huawei pe care le montam noi. Fiecare ecran Huawei pe care il montam vine ambalat individual, in cutie de carton, cu seria originala a producatorului. Fiecare ecran este prevazut cu rama, butoane, casca, diverse benzi flex (in functie de model) si cu baterie! Daca telefonul tau Huawei a suferit un accident, poti fi sigur ca noi il vom repara la cel mai inalt standard de calitate existent!
Reparatii display alte marci
Pentru orice alta marca de telefon mobil existent pe piata, iti oferim serviciul de reparatie display la cel mai inalt standard de profesionalism posibil. Pentru majoritatea telefoanelor avem ecrane in stoc. Pentru toate celelelate, aducem la comanda ecrane in maxim 24 de ore de la unul dintre cei peste 20 de furnizori cu care lucram. Orice model de telefon ai avea, poti fi sigur ca la noi gasesti ecranul pentru el.
Reparatii display tablete
Iti oferim serviciul de reparatii display si pentru tableta ta. Indiferent de marca sau modelul acesteia, indiferent daca e spart ecranul sau doar touchscreenul, la noi gasesti componente in proportie de aproape 100% originale. Daca ai o tableta cu ecranul spart, poti sa ne-o aduci, sau daca nu esti din Cluj-Napoca, sa ne-o trimiti folosind serviciul nostru automat de preluare in service prin curier . O vom repara si ti-o vom inapoia in cel mai scurt timp.