Decodari telefoane

Furnizorii de telefonie mobila au obiceiul de a bloca telefoanele mobile pentru a-i obliga pe utilizatori sa foloseasca exclusiv servicile oferite de catre acestia. Noi dispunem de ultimele solutii de decodari telefoane existente pe piata si ne mandrim cu faptul ca putem decoda orice telefon mobil aparut, pentru ca tu, utilizatorul, sa il poti folosi pe reteaua ta preferata. Mai mult, datorita experientei vaste pe care am acumulat-o in acest domeniu, precum si solutiilor profesionale de care dispunem, suntem capabili sa oferim decodari telefoane pe loc, pentru mai mult de 95% din telefoanele de pe piata. Pe celelalte 5% le vom decoda in cateva zile.

Decodari cod acces

Pe langa codurile de retea (care obliga telefonul mobil sa functioneze numai cu un operator), mai exista si alte moduri in care un telefon (sau o tableta) poate fi restrictionat. Cel mai des intalnit este codul de acces in telefon. Acest cod e folosit la protectia datelor personale in eventualitatea ratacirii telefonului mobil. Spre diferenta de codul de retea, acesta din urma e activat de utilizator. Fie el un simplu cod numeric (format din cifre), un cod alfanumeric (format din cifre si/sau litere) sau un patern (un desen), in esenta face acelasi lucru. Blocheaza accesul in meniu. In cazul in care ai uitat acest cod, poti apela cu incredere la noi. Iti vom decoda telefonul pe loc.

Decodare reactivare

Ultimele generatii de telefoane (si tablete) de pe piata pot fi blocate in vederea impiedicarii utilizarii acestora de catre altcineva, in cazul pierderii/ratacirii lor, chiar daca se decodeaza si codul de retea cat si codul de acces. Acest tip nou de restrictie se numeste generic blocare reactivare. Fie ca e aplicata unui iPhone/iPad – blocare iCloud, unui dispozitiv care ruleaza android – FRP Lock (Factory Reset Protection Lock), sau oricarui alt dispozitiv cu un sistem de operare (windows mobile de exemplu), principiul este acelasi. Dispozitivul nu se va activa decat cu introducerea adresei de email si a parolei initial setate pe acesta. Daca ai uitat adresa de email si/sau parola introdusa , nu te ingrijora. Noi oferim serviciul de decodare reactivare pentru orice model de telefon/tableta existent . Modelele care ruleaza Android sau Windows Mobile le putem decoda pe loc. Pentru modelele Apple (iPhone/iPad) aceasta decodare e influentata de o serie de factori. Astfel, te rugam sa iei legatura cu noi, folosind formularul de contact, pentru a primi o oferta personalizata.

decodari telefoane