Ne ocupam si cu vanzari-cumparari telefoane mobile si tablete.

Suntem mereu interesati sa cumparam dispozitive noi, sigilate, insa si telefoane sau tablete folosite, modele relativ noi, care pot fi revandute. Credem in relatiile in care ambele parti au de castigat. Oferim evaluari corecte, in functie de pretul pietei si de gradul de uzura al dispozitivelor. Daca ai un dispozitiv de vanzare, te asteptam pe la noi!

Cumparari telefoane mobile defecte

Activitatea noastra principala e aceea de service GSM. Incercam sa lucram numai cu componente originale. Unii producatori de telefoane mobile insa, nu comercializeaza componente originale de schimb pentru dispozitivele pe care le lanseaza pe piata. De aceea, suntem mereu interesati sa cumparam telefoane mobile sau tablete defecte. Preferam modele noi, uzuale, care inca se gasesc pe piata. Le achizitionam indiferent de defectul pe care il prezinta. Noi ne bucuram sa putem folosi componentele in interventiile pe care le efectuam asupra telefoanelor primite in service. Intotdeauna componentele originale (chiar daca provin din dispozitive folosite) vor fi calitativ superioare celor comercializate de catre alti producatori. Este foarte important pentru noi sa efectuam fiecare reparatie la cel mai inalt standard de calitate posibil. De aceea noi oferim un an garantie pe orice reparatie.

Asadar, daca ai un telefon mobil sau o tableta, de generatie relativ noua, care din pacate s-a defectat si nu mai vrei sa il repari sau sa o repari, te invitam sa ne treci pragul. Noi le cumparam!